Trek-In junior

Trek-in Junior

Onze Trek-in Junior is een klein vierpersoons huis en staat op het natuurkampeerterrein achter de boerderij. Dit kleine huis staat los van het vakantiehuis, maar kan een mooie aanvulling zijn of een alternatief vormen voor een kleiner gezelschap. Het huis is voorzien van een eigen toilet en keukenblokje. De Trek-in is net als de kampeerplaatsen te boeken van 1 april tot 1 november van elk jaar.

Duurzaam

De Trek-in Junior is duurzaam gebouwd en vervaardigd uit hergebruikte materialen. Met een bijzondere vormgeving is het huisje strak. Er zijn grote ramen. Die geven de gast het gevoel een met de natuur te zijn. Deze hut heeft een zeer lage ecologische footprint.

Indeling

Boven is er een tweepersoonsbed, beneden een tweepersoons slaapbank. De keuken is klein, maar geheel ingericht en er is een eigen toilet. Er kan gedoucht kan worden in de algemene sanitair ruimte van het kampeerterrein. De hut heeft een eigen terras met picknicktafel en de mogelijkheid om een kampvuur te stoken in een vuurkorf. Ook ontbijt of broodjes kunnen worden verzorgd, al dan niet met een vers eitje van onze kippen.

Tarieven 

De Trek-in heeft een prijs van €38 per nacht. Daar komt de prijs van €6,50 per volwassene (vanaf 13 jaar) per nacht bij. Voor kinderen tot en met 12 jaar rekenen we €4,50 per kind per nacht. Komt u met de auto? Dan rekenen we daarvoor we €2 per nacht. Eventueel is beddengoed beschikbaar voor een meerprijs van € 5,- per persoon en een handdoekenset voor € 2,50 per persoon.

Deze prijzen zijn inclusief toeristenbelasting maar exclusief de Natuurkampeerkaart (€14,94)