Nationaal park de Biesbosch

De Biesbosch is een natuurgebied dat op ongeveer 20 kilometer afstand ligt. Er is veel te doen, van wandelen tot bevertochten varen. En van zwemmen tot kano├źn tot motorbootje huren. Guus en Maud zijn gastheer van De Biesbosch en kunnen u er alles over vertellen.

Gastheerschap Nationaal Park De Biesbosch

Guus en Maud zijn officieel gastheer van De Biesbosch. Daardoor hebben zij kennis van alle ins en outs over het park. Bij hen kunt u terecht voor informatie. Ook zijn er kaarten en routes aanwezig voor als u in het park aanwezig bent. Indien mogelijk kunnen Guus en Maud ook handige contacten leggen. Zij beschikken over de nodige actuele achtergrondinformatie over de organisatie en de mogelijkheden die er zijn.

Visserhang

Mocht u tijdens uw verblijf De Biesbosch in willen trekken raden wij u aan dit in Hank te doen. De jachthaven waar dit kan heet “Vissershang“. Het voordeel van deze opstapplaats is dat het echt aan het park ligt er er geen grote rivier moet worden overgestoken. Hier is een motorboot, een roeiboot of een kano te huur. Ook worden er bevertochten georganiseerd. Vanaf de snelweg A27 kunt u Hank aanhouden. Vanaf afrit Hank staat Vissershang met bordjes aangegeven.