Eetgelegenheden

In de directe omgeving van De Duiventoren bevinden zich diverse eetgelegenheden. Hieronder geven we een overzicht van wat er mogelijk is.

IJsboerderij De Jacobushoeve

De Jacobushoeve ligt twee panden bij het vakantiehuis vandaan en is goed te voet te lopen.  Er is een terras en een goede keuze aan drankjes. Deze zaak is vooral te roemen om het heerlijke zelfgemaakte ijs. Ook is er een goede maaltijd of lunch te bestellen.

Beum

In de bossen van Dorst bevindt zich het rustige en afgelegen Beum. Dit etablissement ligt midden in de bossen en is een goed toevluchtsoord voor wandelaars en fietsers. Er is goed te lunchen en goed te dineren. Wel is het zaak op tijd te beginnen, al om 19.00 uur sluit de zaak. Beum is een leerwerkplaats voor mensen met een licht verstandelijke beperking en een passie voor de horeca.

De Seterse Hoeve

De Seterse Hoeve ligt op een paar honderd meter van De Duiventoren. Er is een groot terras en een ook een grote binnenruimte. Het pand ligt aan de bosrand met een groot parkeerterrein erbij. Het is een goede plek voor een diner, maar er kan ook goed een drankje of kopje koffie genuttigd worden.

De Hannebroeck

Met kinderen is het leuk om pannenkoeken de gaan eten bij De Hannebroeck. Het restaurant ligt aan een mooie bosrand met heide en open vlaktes. Deze worden afgewisseld met beboste stukken grond. Eten kan zowel binnen als buiten het pand.

Spijs en ijs

Richting Rijen is Spijs en IJs op een paar honderd meter van het vakantiehuis. Hier is een kinderspeelplaats gebouwd en ze hebben er veel soorten ijs en goede pannenkoeken. Ook liefhebber voor de wat gevarieerdere gerechten komt er aan zijn trekken met de lunch- en dinerkaart.