Omgeving

Vakantiehuis De Duiventoren ligt in een levendige omgeving in Noord-Brabant waar veel te doen is. Zowel kleinere dorpen als wat grotere steden zijn in de directe omtrek te vinden. Ook is er ruimte voor de rustzoeker. Op het terrein zelf, maar zeker ook in de omliggende bossen.

Stedelijke omgeving

Het vakantiehuis ligt tussen de dorpen Rijen en Dongen en de stad Oosterhout in. De grotere steden Breda en Tilburg zijn met de auto binnen tien minuten te bereizen. Zeker in Breda en Tilburg is veel te beleven als het gaat om cultuur, horeca, muziek en attracties. Ook de Efteling ligt op een kwartier rijden bij De Duiventoren vandaan. Het vakantiehuis zelf ligt in buurtschap Steenhoven.

Natuurlijke omgeving

De Vlaamse schuur ligt tussen weilanden en akkers. Deze liggen worden weer omsloten door de bossen van Dorst. Daardoor is wandelen in de directe omgeving goed mogelijk. Aan de ene kant ligt het bosgebied De Duiventoren, waar het huis zijn naam aan dankt. Aan de andere kant liggen de bossen van Seters. Op fietsafstand bevinden zich de Loonse en Drunense Duinen en De Biesbosch.

Wandelen en fietsen

In de buurt zijn diverse fietsroutes aanwezig. De bekendste is de LF 9. Ook loopt de lange afstand wandeling “Het Hertogenpad” op enkele honderden meters langs het terrein. Wandelen is uiteraard ook goed mogelijk in de bossen van Dorst. De Biesbosch en de Efteling liggen op fietsafstand.

Aanraders

Er is veel te doen in de buurt en we vinden het leuk om u vast een kijkje te laten nemen in de mogelijkheden voor tijdens uw verblijf. Een paar aanraders hebben we op een rijtje gezet ter inspiratie.