Natuurkampeerterrein

Achter het vakantiehuis ligt Natuurkampeerterrein De Duiventoren. Dit is gelegen op het terrein van Guus en Maud. Het terrein ligt pal achter de oude woonboerderij. Het kampeerterrein is kleinschalig en overzichtelijk. Er is een gemoedelijke sfeer.

Natuur

Het woord natuurkampeerterrein zegt het eigenlijk al dat er veel natuur aanwezig is. Begin deze eeuw is het stuk dat voorheen weiland was aangeplant met allerlei inheemse bomen. Deze zijn in de loop der jaren opgekomen en hebben een parkachtig geheel gevormd. Ook is achter op het terrein een natuurvijver aangelegd. Hier is zwemmen met warm weer een mogelijk. De natuur in combinatie met een gemoedelijke sfeer die er neergezet wordt maakt kamperen bij Natuurkampeerterrein De Duiventoren uniek. Het terrein is geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.

Kamperen bij Natuurkampeerterrein De Duiventoren

Het kampeerterrein is toegankelijk voor tenten en bescheiden caravans en campers. Bij het kamperen is de natuurkampeerkaart overigens verplicht. Mocht u deze nog niet bezitten is dat geen probleem. U kunt hem bij ons ook direct aanschaffen. Het kampeerterrein is  jaarlijks geopend van 1 april tot 1 november.

Houten tenten

Naast kamperen met een eigen kampeermiddel is overnachten in een van onze houten of de Trek-in Junior tenten ook mogelijk. Onze houten tenten zijn simpel: het is een tent van hout. Er zit een bed en een kachel in. Verder beschikt u over een tafel en stoelen op het terras. Dit maakt kamperen met weinig middelen mogelijk. De Trek-in is een iets uitgebreidere accommodatie voor vier personen. Hier is een eigen toilet en keukenblokje aanwezig.

Eigenaars

Natuurkampeerterrein De Duiventoren is ook van Guus en Maud. Ook daar zul je door hen verwelkomd worden bij een reservering. Dat heeft als voordeel dat het vakantiehuis en een of meerdere kampeerplaatsen makkelijk samen te boeken is als dat is gewenst. U kunt via het contactformulier het best vragen naar de mogelijkheden.