Bed & Breakfast

In onze woonboerderij is een kleinschalige bed & breakfast gevestigd. Deze heeft twee kamers, een grote en een kleine. Verder is er een algemene ruimte met een keukentje en een tuin. Wij openen de bed & breakfast feestelijk begin juli 2018. De bed & breakfast bevindt zich naast het vakantiehuis in de Vlaamse schuur.

Vooraanzicht bed & breakfast Boerderij Tuin Tarieven De Duiventoren huisregels

 

Tweepersoonskamer

Links van de algemene ruimte is een knusse tweepersoonskamer. Deze is voorzien van een tweepersoonsbed dat gemakkelijk ook als twee losse bedden kan worden aangeboden. Er is eigen sanitair en een inloopkast voor kleren.

Vierpersoonskamer

De vierpersoonskamer heeft twee slaaphoeken en een hoek waar gezeten kan worden aan een tafel. De bedden kunnen worden aangeboden als twee tweepersoons of als vier losse bedden. Daarvoor stemmen we graag met onze gasten af wat hun voorkeuren zijn. 

bed & breakfast de duiventoren

Faciliteiten

De bed & breakfastkamers zijn voorzien van tweepersoonsbedden die op verzoek ook los van elkaar kunnen staan. Er is snelle WiFi via een glasvezelverbinding. Elke kamer heeft eigen sanitair, bestaande uit een inloopdouche, toilet en een wastafel. In de algemene ruimte is een klein keukenblok geïnstalleerd met kookgelegenheid en een koelkast. Hier is het ook mogelijk om aan tafel te eten. Bovendien is er ook nog een tuin met daarin een picknicktafel. In de algemene ruimte is ook koffie en thee aanwezig.

Tarieven Bed & Breakfast

Voor de tweepersoonskamer rekenen wij €49 per nacht en voor de vierpersoonskamer €59 per nacht. Deze prijzen zijn exclusief personen. Voor elke persoons rekenen we €10,00 per nacht. De prijzen zijn inclusief BTW, een klein ontbijt, (warm) water en elektra. Ook internet, televisie en bedlinnen zijn inbegrepen. Daarnaast kunt u voor €6,50 per persoon extra ook een uitgebreider ontbijt bestellen.

Indeling Bed & Breakfast

Op dit moment is de bed & breakfast nog in aanbouw. Daarom hebben we nog geen foto’s van het interieur, maar we kunnen wel een tipje van de sluier oplichten met de indeling. Deze treft u op de foto hieronder. Voor de updates van de bouw, houd vooral onze pagina op Instagram in de gaten.

indeling bed & breakfast