Bed & Breakfast

Onze oude langgevelboerdij stamt van begin negentiende eeuw en heeft een oorspronkelijk woongedeelte en een oorspronkelijk stalgedeelte. De bed & breakfast is gelegen op de plek waar tot 1975 de koeien hebben gestaan en is gescheiden van ons woongedeelte. In juli 2018 is de B&B open gegaan. We hebben een kleinschalige opzet, met twee gastenkamers voor 2 en 4 personen en een bescheiden gemeenschappelijke ruimte. De kamers kunnen los worden verhuurd worden of gezamenlijk zodat alle faciliteiten voor uw gezelschap is.

De bed & breakfast bevindt zich naast het vakantiehuis in de Vlaamse schuur.

Vooraanzicht bed & breakfast Boerderij Tuin Tarieven De Duiventoren huisregels

 

Tweepersoonskamer

De tweepersoonskamer ligt aan de voorkant van de boerderij en is een zonnige kamer op het zuiden. Oude elementen zijn tijdens de verbouwing getracht om weer te laten zien zoals het hooiluik. De kamer heeft een bed dat gemakkelijk ook als twee losse bedden kan worden ingericht. Verder is er tv aanwezig, een zitje en een hangkast. De kamer heeft eigen sanitair met een inloopdouche. Het is mogelijk om een extra bed (of babybedje) in de kamer te verzorgen zodat er met drie in verbleven kan worden.

Vierpersoonskamer

De vierpersoonskamer heeft een ruime opzet en een brede staldeur die toegang geeft tot een klein terras met zitgelegenheid. De bedden kunnen worden aangeboden als twee tweepersoons of als vier losse bedden. Daarvoor stemmen we graag met onze gasten af wat hun voorkeuren zijn. De kamer heeft een eigen ruime badkamer die ook geschikt is voor minder valide gasten. Ook beschikt hij over een eigen eettafel, legkast en tv..

bed & breakfast de duiventoren

Faciliteiten

De bed & breakfast heeft in alle ruimtes snelle WiFi via een glasvezelverbinding. Elke kamer heeft eigen sanitair, bestaande uit een inloopdouche, toilet en een wastafel. In de algemene ruimte is een klein keukenblok geïnstalleerd met kookgelegenheid en een koelkast. Hier is ook gelegenheid om een koffie of thee te zetten. Om de B&B heen is een tuin waar op verschillende plekken hoekjes zijn in buiten te kunnen zitten. Onze B&B ligt voor aan ons perceel waar ook ons natuurkampeerterrein op is gevestigd. Gasten van de B&B zijn uiteraard welkom om ook van de faciliteiten aldaar gebruik te maken.

Tarieven Bed & Breakfast

Voor de tweepersoonskamer rekenen wij €59,- per nacht en voor de vierpersoonskamer €69,- per nacht. Deze prijzen zijn inclusief 2 personen. Voor elke persoons extra rekenen we €10,00 per nacht. De prijzen zijn inclusief toeristenbelasting, badlinnen en een eenvoudig ontbijt. Het eenvoudige ontbijt bestaat uit een broodje jam of kaas en de koffie en thee die u zelf kunt pakken. Wij bieden ook de mogelijkheid om voor €6,50 per volwassene of €4,50 per kind een uitgebreid ontbijt te bestellen. Hier serveren we een assortiment aan broodjes, beleg, fruit, sap en een eitje van onze kippen. 

Indeling Bed & Breakfast

Gezien de recente opening werken wij nog aan de optimale indeling en aankleding van onze kamers. De foto’s kunnen dus enigszins afwijken van de werkelijkheid.

indeling bed & breakfast